עם כלביא

    צזארי הולך למלחמה

    20% הנחה לגמלאים/סטודנטים/חיילים

    מותנה בהצגת תעודה בלבד

     

    משך המופע: 60 דקות

     

     


     

     

    מחזה אוטוביוגרפי מאת צזארי טומשבסקי, במאי, כוריאוגרף ומבצע פולני.

    מבוסס על ארבעה עמודי תווך: זיכרון הבמאי של ועדת הגיוס, "סימפוניות מלחמה" של שוסטקוביץ', שירים פטריוטים של מוניושקו (מלחין פולני מהמאה ה -19) ווריאציות על הכוריאוגרפיה "אחר הצהריים של הפאונים" של ניז'ינסקי.

     

    הכוח המדכא של אתוס האביר מהמאה התשע-עשרה שמטפחת מערכת החינוך, זיהוי הגבריות עם מלאכת מלחמה, ופטריוטיות עם מאבק ומוות להגנת המולדת, משולבים בגבריות עכשווית: מטרוסקסואלית, פציפיסטית, בעלת אירוניה פנימית.

    התנגשות בין אידיאלים לבין המציאות, שיוצרת פנטזיה קווירית. יצירה בימתית שבמרכזה עבודה נהדרת וקשה של חמישה מבצעים - שחקנים, רקדנים וזמרים.

     

    בימוי: צזארי טומשבסקי // שחקנים:  מיכל דמבינסקי, ורוניקה קרובקה, אוסקר מאלינובסקי, בארטוש אוסטרובסקי, לוקאש סטאבארצ'יק // תלבושות: בראצ'יה (אגנישקה קלפאצקה, מאצ'יי חורוז'י) // תאורה: אנטוני גראלק // דרמטורגיה: יוסטינה וושיק, קלאודיה הארטונג-וויצ'אק // צילום: פאט מיק

     

     
      polish

    צזארי הולך למלחמה
    עבור לתוכן העמוד