רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות

אינטימדאנס 2021 SET 4
כרטיס משולב לשני מופעים ב-120 ש"ח - לרכישה טלפונית בלבד
שלומית פונדמינסקי - Material Girls
רונית זיו - 380.379.378
יעל אברבוך וגפן ליברמן - דאנס-טראק
PRESET
נטלי צוקרמן קופל וענת רדנאי - נקודת מפגש - מחקר קהל
רני ששון - אלה, פרח זכר, איקרוס, פרח קטן, פרחיחזקאל רז - Mind The Gap
מיכל הרמן וענת גריגוריו - מתברברות ב
חנן אופנר - על דעת הקהל: אנו
לילה רוז'ייה - Artists in Movement
SET 4 - על המופעים:
שלומית פונדמינסקי
Material Girls
מופע פיזי לשלוש פרפורמריות מעולם המחול כאשר הריק הוא דומיננטי: הגוף ריק מהחלטות קודמות, החלל ריק והציפייה ריקה. זהו דיאלוג בין האמניות, אשר מעצבות את זהותן וזהות המופע מעצם המפגש הרגעי ביניהן ובין הקהל. הן מגלמות רגש, דמיון וסיפור מתוך מציאת הפשטות והצבת הגוף הפיזי, הנשי במהותו, כחומר יצירה. זהו משחק בחשיפה, בסכנה ובגבולות המצופה והמותר כפרפורמריות וכנשים.
מאת: שלומית פונדמינסקי // משתתפות יוצרות: ענבל אלוני, עינת גנץ, שלומית פונדמינסקי // תלבושות: ענבל בן זקן // תאורה: אמיר קסטרו // עין חיצונית: עתליה זהבי
תודה לעיניים טובות וחכמות: ניצן ברדיצ'ב, מעין גור, אורנית מרק, הילי פרלמן
רונית זיו
380.379.378
"המכה אדם, נוגע בו, דוחפו או מפעיל על גופו כוח בדרך אחרת, במישרין או בעקיפין, בלא הסכמתו או בהסכמתו שהושגה בתרמית - הרי זו תקיפה" (סעיף 378 לחוק העונשין, תשל”ז-1977)
הסעיפים 380.379.378 של חוק העונשין תשל״ז 1977, ובהמשך להם סעיפי החוק למניעת אלימות במשפחה 1991, קבועים בחוק מזה עשרות שנים. ובכל זאת, פגיעות אלימות במשפחה ובמקומות אחרים עדיין מתקיימות. איפה נמצאים ומה תפקידם של המעגלים שאמורים לספק הגנה (חקיקה, בתי משפט, משטרה ועוד)? מה התפקיד שלנו כחברה? כבני אדם? כצופות וצופים במופע?
מאת: רונית זיו // משתתפות יוצרות: גילי גבע, ללאל פיליורה // תאורה: רותם אלרואי // תלבושות: רונית זיו
מוזיקה: Roger Eno & Brian Eno - Manganese; Paak Anderson - Come Down; Jamie Paton - Leviathan
תודות: משרד התרבות והספורט, מועצת הפיס לאמנות ותרבות, עמותת הכוריאוגרפים
יעל אברבוך וגפן ליברמן
דאנס-טראק
מה בתפריט?
מנות דגל מעולם האוכל, מתובלות ביצירות ודמויות אייקוניות מעולם המחול, מוגשות על ידי רקדנים בבישול איטי, על מצע פרודיה בשקל 90.מופע מחול קומי-אינטראקטיבי, ארוחת טעימות בין עולם המחול לעולם הקולינריה, סעודה תרבותית רב חושית.
תבואו רעבים!
מאת: יעל אברבוך וגפן ליברמן // משתתף.ות-יוצר.ות: חן נדלר, דנה זכריה, איתי ביבס, יעל אברבוך, גפן ליברמן // שיתוף פעולה: 102 Meating Point - נמרוד רוגל // תאורה: רותם אלרואי
מוזיקה: Rage Against The Machine - Killing In the Name; Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Swan Lake (Dance of the Little Swans); Dolly Parton - 9 to 5; Lesley Gore - You Don't Own Me; Igor Stravinsky - Rite of Spring (the Dance of the Young Girls); Henry Purcell - The Fairy Queen, Z.629)
תודות: עמרי דרומלביץ', נעם אידלמן, תמר בן ישראל, תומר גבאי, איציק וטליה אברבוך
PRE/SET
עיצוב תאורה: אמיר קסטרו
נטלי צוקרמן קופל וענת רדנאי
נקודת מפגש - מחקר קהל
מפגש עם קהל, על קהל, ועל אמנות, תרבות וקהילה.
מערכת היחסים שבין אמן וקהל מציפה שאלות, כמו - למה אנחנו באות או לא באות לצפות במופע? האם זה בכלל חשוב? איך בונים מהלך שיתופי של קהל ואמנים ביחד?
יחסי אמן-קהל, כמו כל יחסים זוגיים, הם שיחה שלא נגמרת. אנחנו מזמינות אותך למחקר פרפורמטיבי השתתפותי, בעודו בתהליך, שבו תוכל/י להשמיע שם את קולך, להקשיב לקולות אחרים, לעורר מחשבה, ולהוביל לשינוי ביחסי אמן-קהל.
יוצרות חוקרות: נטלי צוקרמן קופל, ענת רדנאי // עיצוב ואינפוגרפיקה: יעל שינקר
תודה לאוהד שקד על הסיוע בניסוח שאלון המחקר, לנתן סקופ על ארגון נתוני המחקר, לעדי דולזה על העזרה ולכל המרואיינים שהקדישו מזמנם לשיחות.
רני ששון
אלה, פרח זכר, איקרוס, פרח קטן, פרח
לששון שפה פיסולית וחומרית ייחודית, המתבססת על השילוש צבע-צורה-מרקם. ומבטאת עיסוק בנושאים של נשיות, לידה, חיים ומוות, פגיעות וכאב ופירוק הגוף, הגוף הפוליטי והגוף כנושא פוטנציאל כוחני לבין יכולותיו המוגבלות ופגיעותו.
פיסול: רני ששון
יחזקאל רז
Mind The Gap
דיאלוג בזמן לפסנתרן ופסנתר, בין העצמי של העכשיו לבין שידור המופע בלייב בפייסבוק. מרווח הזמן שנוצר מהווה הצצה ויזואלית ואודיטורית לפער המתקיים בין המופע שאנחנו חווים בזמן אמת, לזה שמגיע בדיליי של 10-20 שניות על המסך - פער שמדגיש את התיווך שבהופעות לייב שהיו חלק בלתי נפרד מחייהם של אמני מופע (מוזיקה, מחול, תיאטרון) בזמן הסגרים.
מאת ובביצוע: יחזקאל רז
מיכל הרמן וענת גריגוריו
מתברברות ב
"...וְתַשְׁלִיךְ בִּמְצֻלוֹת יָם כָּל-חַטֹּאותָם" (מיכה ז', יט).
הגיע הזמן לזרוק. להתנער. כי כבר מספיק, כי די.
אנחנו בוחרות להיפרד, להשליך יצירות קודמות, מחשבות, פרסונות, את הפרפורמטיביות, את הצפוי, את הלא-צפוי, את החיבורים, ההשתדלות, האמביציה, הדימוי, האובייקט, הסובייקט, הגוף, הגוף-לגוף, הנשימה, המאמץ, המנוחה. מה נשאר? אולי רק ההשלכה עצמה.
מאת ובביצוע: מיכל הרמן וענת גריגוריו
תודות: עמותת הכוריאוגרפים, שי לזר, מנהלת הפקות ביה"ס למחול בפקולטה לאמנויות, מכללת סמינר הקיבוצים
חנן אופנר
על דעת הקהל: אנו
"עַל דַּעַת הַמָּקוֹם וְעַל דַּעַת הַקָּהָל בִּישִׁיבָה שֶׁל מַעְלָה וּבִישִׁיבָה שֶׁל מַטָּה, אָנוּ מַתִּירִין לְהִתְפַּלֵּל עִם הָעֲבַרְיָנִים"
(מתוך תפילת יום הכיפורים)
חזרתי אל המוכר לי וגיליתי שם זרות גדולה,
ביקשתי לנכס את ששייך לי ולעגתי לעצמי.
תהיתי על הידוע לי מכבר ולא בא הגילוי לאן כל זה נעלם.
הלכתי לאולפן שוב ושוב ושוב. צילמתי ומחקתי את הרקע כמו כלום לא היה קיים שם. היה מסך ירוק ועכשיו כולו יש מאין. עשיתי ריק שקוף מאחוריי - בגופי יצרתי יש מאין שמגלה שהוא יש מיש. בורא את עצמו מזכרון שוב ושוב ושוב. ביקשתי לכתוב תפילה, אך בסוף רק הזמנתי את כולם להצטרף.
מאת ובביצוע: חנן אופנר // מפיקה: שחר אור // עוזרת הפקה: מעיין לבינגר // צילום ועריכה: חנן אופנר ופלג זלנפרוינד // הנחיה: אופק שמר
נוצר כפרויקט פינאלה בבית הספר לתאטרון חזותי
לילה רוז'ייה
Artists in Movement
כשהגוף של האחר מסוכן ואסור, נותר רק הגוף המתווך, זה שמעבר למסכים. Artists in Movement מגיש קשר בלתי-ישיר עם מקום הכי אינטימי של הרקדן, חושף את הבית הפרטי שלו, מפגין את התנועה האישית שלו, מציג את הגוף הזז שלו, אבל חוסם מגע של ממש. ככה נהיה כולנו מוגנים. האמנם?
מאת: לילה רוז'ייה // משתתפים-יוצרים: סוניה סבולבקה, אורי יששכר, גרישה לב, ענבר טנזר, לילה רוז'ייה
תודות: דניאל ילון, עומר פרידמן, אנאיס ליברמן
היצירה פותחה בתמיכת Memorial Foundation for Jewish Culture