רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
חיית בית- שרון צוקרמן
ערב המנסה להציף את תת-המודע לפני השטח, לחשוף במצלמה של תוכנית ריאליטי את הקופסא השחורה בראשו של אמן מבצע. הקופסה השחורה הפרטית של כל אחד מאתנו.
נולדנו לתוך מודעות הכוללת אחר. האחר שהוא אמא ואבא, חבר, המין האחר. אחר שהוא גוף כולל יותר של חברה, אחר שגם כשלבד אינו נעלם, מסתתר אפילו בבבואתנו- עומדים מול העתק שלנו בתוך מראה.
יוצר מכור לאחר, יוצר עבודה בשביל שיצפו בה, יגיבו לה, יכירו אותו, הוא תלוי באחר. רגע לפני, על רצפת הסטודיו, מה עובר לו בראש, בתוך עצמו, בחדרים.
מרוב עניין באחר הגענו לדרגת מציצנות שיצרה את תכניות הריאליטי.
בעידן הריאליטי שכחו את המחשבה, את השכבה הבסיסית של המודעות שלא ניתן לצלם , שלא לדבר על שכבות עמוקות יותר של התת מודע, של המורכבות האישית והסודית של כל אחד מאתנו.
חיית בית, ערב סולו המנסה להציף את תת-המודע לפני השטח, לחשוף במצלמה של תוכנית ריאליטי את הקופסא השחורה בראשו של אמן מבצע. של האדם שבתוך אותו אמן, אדם חושב, מודע למי שצופה בו, חושש, מתעייף, מתלבט, נכשל, מתלהב, חי. אם בדרך כלל ניתן לתרגם מחשבות למילים, כאן הן מתורגמות לשפת הגוף, גוף מיומן שאוצר המילים שלו היא התנועה ומעל לאותו הגוף, פנים ועיניים ומוח- הקופסה השחורה הפרטית של כל אחד מאתנו.
בוגרת P.A.R.T.S - בית ספר אקדמי של הכוריאוגרפית הבלגית/ פלמית Anne Tereasa De Keersmaker
יצרה את הכוריאוגרפיה לעבודות:
231 East, 47TH Street - עבודה ע"פ חייו של אנדי וורהול, בשיתוף הבמאי הגרמני Ulrich Rasche. בברלין.
"ממאנת" ללהקת המחול מוזע. "סולונלי" לפסטיבל אינטימאדאנס (2002) בתיאטרון תמונע.
Betonliebe+Fleischkrieg Medea בבימוי Jan Decorte, בריסל – בלגיה.
Happy Zode – דואט עם הכוריאוגרף הגרמני Arco Renz, בבריסל- בלגיה
In-Side בשיתוף עם המוסיקאי הבלגי Pol Isaac, בריסל - בלגיה
Fixing Dust – ערב לחמישיית רקדנים, בריסל - בלגיה
השתתפה כרקדנית ביצירות:
"פתאום ציפורים" מאת יסמין גודר, הרמת מסך, סוזן דלל.
Barcelona Point עבודה בבימויו של האמן האמריקאי Robert Wilson בניו יורק.
Vrouwenvouen ו Zig Ogen של הכוריאוגרפית הבלגית Charlotte Vanden Eynde
רוקדת – שרון צוקרמן, וידאו – אסי אורן, עורך מוסיקלי – עודד גולדשמידט, עיצוב תאורה – אריאל אפרים אשבל, עיצוב תלבושות – קרן זרקה ANNA . K.